HALKIDIKI - JENNY HOTEL

Seaside resort

in Siviri in Chalkidiki!!

Hotel Royal | NEXT TO THE BEACH!

In Metamorfosi

in Skala Fourkas

HALKIDIKI | GOLDEN BEACH

In the beautiful village of Metamorfosis in Sithonia!

We are located in the beautiful village of Metamorfosis, in the second peninsula of Chalkidiki, Sithonia!

Takebreathing View!!!

Surrounnded by Woods!

RESORTS NEXT TO THE BEACH!

Stunning Clean Waters!

 

 Explore our Hotels in Halkidiki!!!

 

 

 

Halkidikihotel.gr

Истражувајте ги нашите хотели и плажи на прекрасните дестинации. Најди го совршеното место за вашиот следен одмор на Халкидики, без разлика дали тоа е семеен одмор или романтичен меден месец во рајот !!!

 

Грција Халкидики Хотели GHТ е група на компании кои работат во туризмот и во недвижностите. Ние сме основани во 1995 година. Туристичката агенција е активна во новиот туризам кој нуди многу високо ниво на квалитет во врска со станови, студија, вили и хотели по најдобри цени на Халкидики. Исто така, ние ви нудиме најдобра услуга на сите наши гости поединечно или преку нашите партнери. Нашите хотели нудат многу избор на релаксирачки одмори. Конечно, нашиот оддел за недвижности е подготвен да ви помогне да го остварите вашиот сон...